Blue Lake Intercontinental Service

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Solna och Blue Lake Intercontinental Service är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Blue Lake Intercontinental Service är ett av dem. Statusen för Blue Lake Intercontinental Service är att Bolaget är aktivt.

Blue Lake Intercontinental Service är ett Enskild firma och skapades 2002-07-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där företaget finns i jobbar för att företag som Blue Lake Intercontinental Service ska trivas.

I Solna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Distribution av trycksaker, import och export av textilier, fordon, kontorsmaterial och elektronik utrustning såsom tv-apparater, musikaliska apparater och radioapparater, sjukhus möbler, instrument och utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blue Lake Intercontinental Service inte är momsregistrerat.

Idag är Blue Lake Intercontinental Service och det finns flera företag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Blue Lake Intercontinental Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Blue Lake Intercontinental Service är Ijomah, Sunday Dioha Francis som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, Adong, Christine som är född 1963 och har titeln Prokurist, .

Blue Lake Intercontinental Service har 620212-XXXX som sitt organisationsnummer.