BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Solna och BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är ett av dem. Statusen för BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är att Bolaget är aktivt.

BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är ett Enskild firma och skapades 1990-07-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Solna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING ska trivas.

BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Solna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom datorbranschen, program- konstruktion, undervisning, tillverkning och försäljning av datorartiklar samt journalistisk verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING och det finns flera verksamheter som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING är BÄLTER, OLOF ANDERS SIGVARD som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BÄLTER INGENIOUS ENGINEERING har 620129-XXXX som sitt organisationsnummer.