MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM

Stockholms län

Information

MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM är ett av många företag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-01-20. Men sedan 1996-01-01 så har MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-360292.

Solna arbetar för att företag som MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM. Det finns flera företag i Stockholms län.

Åkerirörelse, budbilstransporter, reklam- verksamhet och lastbilsverkstad

Firmatecknare för MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM och det är följande personer, Pacerek, Tomas Michael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MICHAEL PACEREK, ÅKERI, LASTBILSVERKSTAD OCH REKLAM är 600225-XXXX.